Stipendije i zapošljavanje

Drugi krug testiranja za studentske stipendije Instituta RT-RK Osijek d.o.o. za akademsku 2018/2019. godinu

11.10.2018. | Institut RT - RK Osijek d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2018/10/11/drugi-krug-testiranja-za-studentske-stipendije-instituta-rt-rk-osijek-d-o-o-za-akademsku-2018-2019-godinu/

Obavještavaju se studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku da tvrtka „Institut RT-RK Osijek“ i ove akademske godine (2018./2019.) stipendira studente 1. i 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Uz stipendiju, studentima se pruža mogućnost stručnog i praktičnog usavršavanja kroz rad na projektima te im se nudi i mogućnost zapošljavanja u tvrtki po završetku studija.

Na prvoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija i to studentima

  • smjera DKB (Mrežne tehnologije) diplomskog studija Elektrotehnike
  • svih smjerova diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD)
  • studija Automobilskog računarstva i komunikacija (DA)

 

Na drugoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija. Za testiranje se mogu prijaviti svi studenti diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD), Automobilskog računarstva i komunikacija te Elektrotehnike, smjer Komunikacije i informatika (DKA i DKB).

Pošto velik broj studenata nije bio u mogućnosti pristupiti prvom krugu testiranja, drugi krug testiranja za stipendiju održat će se u prostoriji 0-20 i to

- u petak 19.10.2017. u 09:00 sati (za 2. godinu diplomskog studija).

- u petak 26.10.2017. u 11:00 sati (za 1. godinu diplomskog studija).

 

Testiranju mogu pristupiti i kolegice/kolege koji nisu zadovoljili na testiranju u prvom krugu.

Za dolazak na testiranje u drugom krugu potrebno je prijaviti se e-mailom kod izv.prof.dr.sc. Maria Vranješa na mario.vranjes@ferit.hr  (ili doći osobno u kabinet 3-12 u zgradi fakulteta u Trpimirovoj ulici). Studenti koji su to već učinili za drugi krug testiranja, ne moraju se ponovo prijavljivati nakon čitanja ove obavijesti.

Prijave za stipendije otvorene su do 17.10.2018. godine za 2. godinu studija, a za 1. godinu studija do 24.10.2018.

Materijale koji služe kao priprema za testiranje možete zatražiti prilikom prijave za testiranje.

Stručno usavršavanje koje su dužni pohađati dobitnici obvezujuće stipendije priznaje se kao stručna praksa koju studenti moraju odraditi u sklopu 2. godine diplomskog studija.

⇦ Nazad na pregled obavijesti