Stipendije i zapošljavanje

minus5 zapošljava Frontend developere

29.06.2018. | Minus5 d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2018/06/29/minus5-zaposljava-frontend-developere/

Tražimo Frontend developere koji će se pridružiti timu stručnjaka i usko surađivati s backend timom u razvoju platforme za sportsko klađenje na desktop i mobilnom webu.

Razvijamo vlastiti proizvod pa cjeline poput dizajna, menadžmenta, backenda i frontenda držimo in-house. Fokus nam nije naplatiti radne sate, nego razvijati vrhunski proizvod. Ako te ne zadovoljava raditi prema strogo definiranoj specifikaciji, nego želiš doprinijeti rješenju problema i ako ti je stalo kako proizvod izgleda, onda si na pravom mjestu. Kod nas ćeš dobiti slobodu i potrebne resurse kako bi to i postigao.

Kvaliteta proizvoda kojeg razvijamo na prvom nam je mjestu, pa smo tako implementirali “continuous delivery” prakse i sami puštamo kod u produkciju. Kako bi zadržali visoke standarde performansi i pouzdanosti, kontinuirano nadziremo i nadograđujemo aplikacije na kojima radimo. Za te potrebe, uz korištenje najnovijih open source rješenja, razvijamo i interne alate.

Uvijek eksperimentiramo s novim tehnologijama pa smo vrlo rano počeli primjenjivati React framework. JavaScript i Node dio su naše svakodnevice, kao i Sass, a susrećemo se i s programskim jezikom Go te nerelacijskim bazama (MongoDB, Redis).

Od tebe očekujemo da ćeš:

  • Naučiti samostalno raditi s tehnologijama koje koristimo
  • Sudjelovati u cijelom životnom ciklusu razvoja softvera
  • Preuzimati odgovornost za obaveze i isporuku rezultata
  • Biti timski igrač
  • Kontinuirano usavršavati svoja znanja i vještine

A tražimo:

  • VSS tehničkog smjera
  • Iskustvo u programiranju web aplikacija
  • Poznavanje rada s relacijskim bazama - SQL Server je plus
  • Snalaženje u UNIX/Linux okruženju.

Osim primamljivih financijskih uvjeta, nudimo i fleksibilno radno vrijeme, vrhunsku radnu opremu, knjižnicu koju kontinuirano nadopunjujemo novim naslovima kao i ugodan radni prostor. Zdrav duh u zdravom tijelu nam je imperativ pa trenutno imamo organiziran kuhani ručak (mogućnost izbora između klasične i vege ponude) kao i dodatno zdravstveno osiguranje.

Tražimo osobu koju zanima kako stvari rade, koja teži usavršavanju i kojoj je rad na jednom proizvodu privlačniji od rada na customer projektima. Prijavite se na posao@minus5.hr u formi koja vam najbolje odgovara (životopis, LinkedIn, GitHub, StackOverflow).

 

Više o nama možete saznati na minus5.hr ili Facebook, Twitter ili Linkedin profilu.

⇦ Nazad na pregled obavijesti