Stipendije i zapošljavanje

Gostujuće predavanje o Geografsko informacijskim sustavima (GIS) tvrtke Multisoft

14.05.2018. | Multisoft d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/index.php/2018/05/14/gostujuce-predavanje-o-geografsko-informacijskim-sustavima-gis-tvrtke-multisoft/

Pozivamo Vas na gostujuće predavanje  25.05.2018 od 11:30 do 13:00 sati, prostorija 2-14 (glavna zgrada fakulteta) o geografsko informacijskim sustavima. Predavanje će održati predstavnici tvrtke Multisoft.

Predavanje će sadržavati informacije o implementacijama Smallworld  GIS rješenja proizvođača General Electric-a u Hrvatskim najvećim energetskim i telekomunikacijskim tvrtkama.

Opisati ćemo što je to GIS, koji alati i tehnologije se koriste, kako ga kvalitetno formirati i kako iz dokumentiranih podataka kreirati aplikacije koje olakšavaju svakodnevni posao korisnika.

Pokušati ćemo prenijeti znanje i iskustvo višegodišnje implementacije, integracije GIS sustava u HEP-u, HT-u, Gradu Zagrebu.

Također ćemo prezentirati i vodeći svjetski ETL alat FME Safe Softwarea i prikazati na koje se sve načine u praksi mogu obrađivati prostorni i alfanumerički podaci.

Predavanje će biti održano u sklopu predmeta „Komunikacijske mreže“, no pozivamo i sve ostale zainteresirane studente da prisustvuju predavanju.

⇦ Nazad na pregled obavijesti