Stipendije i zapošljavanje

IN2 gostujuće predavanje - Trendovi u poslovnim informacijskim sustavima

16.04.2018. | IN2 d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/index.php/2018/04/16/in2-gostujuce-predavanje-trendovi-u-poslovnim-informacijskim-sustavima/

Dana, 19.04.2018. (četvrtak), od 13.15 do 14.45 u dvorani 2-31 u sklopu kolegija Menadžment, predavanje pod nazivom “Trendovi u poslovnim informacijskim sustavima” održat će gostujuća predavačica Ivanka Zadro, Direktor projekta u tvrtki IN2 d.o.o.

Kroz gostujuće predavanje će nastojati studentima približiti promjene koje se događaju u poslovnim informacijskim sustavima kao posljedica tehnološkog razvoja i sve veće upotrebe Interneta (mobilne aplikacije, e-Commerce, CRM, cloud computing, Internet of things, itd.). Trendovi u poslovnim informacijskim sustavima će biti potkrijepljeni primjerima iz prakse. Bit će prikazano i što od poslovnih rješenja trenutno nude globalni proizvođači softvera: SAM, Microsoft i Oracle.

Osim studenata druge godine diplomskog studija u čijem će terminu redovite nastave biti održano predavanje pozivaju se i student s drugih nastavnih godina da prisustvuju ovom gostujućem predavanju.

⇦ Nazad na pregled obavijesti