Stipendije i zapošljavanje

ZAKLADA NOVO SUTRA OBJAVLJUJE NATJEČAJ ZA DODJELU 20 STUDENTSKIH STIPENDIJA ZA AKADEMSKU GODINU 2017./2018.

14.07.2017. | Prvo plinarsko društvo – informacijski sustavi d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.etfos.hr/index.php/2017/07/14/zaklada-novo-sutra-objavljuje-natjecaj-za-dodjelu-20-studentskih-stipendija-za-akademsku-godinu-2017-2018/

U Zakladi Novo sutra vjerujemo da radeći zajedno naše okruženje možemo učiniti boljim mjestom gdje se izvanredni mladi ljudi obrazuju bez obzira na materijalni status. Mladima želimo pomoći da razviju i ostvare svoj puni potencijal. Namjera nam je poticanjem izvrsnosti ulagati u budućnost Slavonije i Baranje. Stipendije dodjeljujemo po kriteriju izvrsnosti studenata s naglaskom na socio-imovinski status.

Studenti koji se prijavljuju na natječaj moraju imati prebivalište u jednoj od ovih slavonskih županija: 
Vukovarsko–srijemska, Osječko–baranjska, Požeško- slavonska, Brodsko-posavska ili Virovitičko-podravska.

Za natječaj mogu konkurirati studenti koji pohađaju studijske programe u području:

PRIRODNIH ZNANOSTI: matematika, fizika, kemija;
TEHNIČKIH ZNANOSTI: elektrotehnika, računarstvo, rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo, kemijsko inženjerstvo, strojarstvo te
DRUŠTVENIH ZANOSTI: ekonomija, pravo.

Konkurirati mogu isključivo studenti 2. i 3.godine preddiplomskog, te 1.godine diplomskog studija.

Visina stipendije iznosi 1.500,00Kn, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Kandidat koji prima stipendiju u ovoj akademskoj godini ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj. Po završetku studija, stipendisti su se dužni javiti nekom od trgovačkih društava ENNA grupe kako bi im se, u okviru potreba Grupe, ponudilo zaposlenje.

Prijava se obavlja isključivo putem online obrasca na ovoj stranici. Prilikom formiranja užeg kruga studenata koji konkuriraju na natječaju, studenti će biti pozvani da dostave dokumentaciju propisanu natječajem. Molimo vas da pažljivo pročitate uvjete natječaja, a zatim ispunite obrazac prijave. Prijavu je moguće izvršiti do 20.07.2017. godine.

Dragi studenti, veselimo se vašim uspjesima i budućoj suradnji!
Sretno!

 

Više na http://www.novosutra.hr/upute-za-stipendiju/

 

Online prijava http://www.novosutra.hr/online-prijava

⇦ Nazad na pregled obavijesti