Pregled svih obavijesti

Prijave za LUMEN Data science su otvorene!

04.03.2021. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/03/04/prijave-za-lumen-data-science-su-otvorene/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=prijave-za-lumen-data-science-su-otvorene

LUMEN Data science, studentsko natjecanje koje studente potiče na analitičko razmišljanje, predikciju, računalne znanosti i matematiku, otvorilo je prijave za natjecatelje. Prijave su  otvorene do 14. ožujka 2021. Natjecanje traje tijekom  cijelog proljeća, a organizira  ga studentska udruga eSTUDENT. U ponedjeljak 1. ožujka održano je otvorenje natjecanja na kojem je Tomislav Križan iz Atomic Intelligence poduzeća predstavio ovogodišnji case - Dynamic pricing. Link za natjecatelje nalazi se ovdje

Studenti će u samostalno izabranim timovima od dva do četiri člana imati za zadatak riješiti case temeljen na problemu iz poslovne prakse iz područja podatkovnih znanosti. Dio natjecanja uključuju i radionice s partnerskim poduzećima koje će se održati od sredine ožujka do sredine svibnja.  

Partnerska poduzeća na projektu su, osim premium partnera Atomic Intelligence, Tokić, Megatrend, Koios, Bonsai, Axilis, Robotiq.ai i Jane Street. Ista ta poduzeća kasnije će odabrati i najbolji tim koji će biti nagrađen s 15 tisuća kuna. Srebrna medalja sa sobom nosi 10 tisuća kuna dok će studenti čiji je projekt zaslužio biti na trećem mjestu osvojiti 5 tisuća kuna. Također će biti nagrađen i tim s najboljom prezentacijom te će za svoj rezultat osvojiti dodatnih tisuću kuna.

Organizatori projekta studente su upoznali s tijekom natjecanja i važnim datumima:

- 1. ožujka – 13. ožujka – prijave natjecatelja

- 17. ožujak – 15. svibanja – radionice s partnerskim poduzećima

- 18. svibanj – predaja rješenja natjecanja

  - 29. svibanj – završnica natjecanja

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim natjecanjima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti