Pregled svih obavijesti

Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku

08.05.2019. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/05/08/tjedan-karijera-sveucilista-u-osijeku/

Sveučilište u Osijeku u razdoblju 13.-17. svibnja 2019. organizira po prvi puta Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku s ciljem razvoja karijere naših studenata, ali i njihovog povezivanja s poslovnim sektorom. Tjedan će obuhvatiti niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina, speed-dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima, u suorganizaciji svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica našega Sveučilišta.

Središnja događanja su:

  • OTVORENJE TJEDNA KARIJERA I UVODNA MOTIVACIJSKA TRIBINA (ROBERT SELIGMAN), AULA REKTORATA, 13. SVIBNJA 2019. (PONEDJELJAK) U 10:00 SATI

 

  • SREDIŠNJA MOTIVACIJSKA TRIBINA (IVAN MEŠTROVIĆ), FAKULTET AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI, AULA MAGNA, 15. SVIBNJA 2019. (SRIJEDA) U 12:00 SATI

 

  • KARIJERNI KORZO KOJI ĆE SE ODRŽATI 15. SVIBNJA 2019. (SRIJEDA) U VREMENU OD 10:00 – 14:00 SATI NA ŠETNICI ISPRED NOVOG STUDENTSKOG DOMA (ULICA KRALJA PETRA SVAČIĆA), NA KOJEM ĆE SE, UZ ŠTANDOVE POTENCIJALNIH POSLODAVACA, NAĆI I NIZ POPRATNIH SADRŽAJA ZANIMLJIVIH STUDENTIMA, ALI I ŠIROJ JAVNOSTI. NA KARIJERNOM KORZU ĆE SE OVE GODINE IMATI PRILIKU PREDSTAVITI 30-AK USPJEŠNIH TVRTKI KOJI OSTVARUJU SURADNJU S NAŠIM SVEUČILIŠTEM.

 

U sklopu Karijernog korza, koji će se održati 15. svibnja 2019., pružamo vam mogućnost za kratki razgovor s poslodavcima (speed-dating). Koncept speed datinga podrazumijeva kratki razgovor između studenta i poslodavca u ukupnom trajanju 8 minuta (5 minuta poslodavac postavlja pitanja studentu, a 3 minute je vrijeme tijekom kojega student može pitati poslodavca što ga zanima).

Iskoristite prigodu za novo iskustvo intervjuiranja, prijavite se za kratki razgovor ovdje, pripremite svoje životopise i dođite u zakazano vrijeme u Studentski dom (prostor dnevnog boravka na 1. katu). Prijave su otvorene do ponedjeljka ujutro (do 11:00h), a o točnom terminu bit ćete obaviješteni e-mailom istog dana do 16:00h).

Dobro nam došli!

Plakat Karijerni korzo

Plakat Tjedan karijera

Program - Tjedan karijera

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti