Pregled svih obavijesti

Radionica Jean-Monnet projekta koji se financira iz sredstava EU (Zaštita tržišnog natjecanja)

22.01.2019. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/01/22/radionica-jean-monnet-projekta-koji-se-financira-iz-sredstava-eu-zastita-trzisnog-natjecanja/

Obavještavamo sve studente o održavanju radionice na EFOS-u od sutra, a koja je rezultat zajedničkog projekta Ekonomskog i Pravnog fakulteta,a koja bi mogla biti interesantna i Vašim studentima.

Riječ je o Jean-Monnet projektu koji se financira iz sredstava EU, a bavi se pravom tržišnog natjecanja. Kako se pravo tržišnog natjecanja uvelike oslanja na informatičku forenziku, pozvani su i studenti FERIT-a.

Ne moraju se prijaviti, mogu samo doći na predavanja u navedenim terminima:

 

Radionica na temu: Zaštita tržišnog natjecanja

 

U sklopu projekta Jean Monnet Module EU Competition Law -  Zaštita tržišnog natjecanja na Ekonomskom fakultetu Osijeku od 21. do 25. siječnja održat će se radionica na temu Zaštita tržišnog natjecanja. Radionica će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

 

Utorak 22.1.2019.

Dvorana 2

Početak u 10.30 - Uvod u pravo  i praksu europskog i hrvatskog prava tržišnog natjecanja (prof. Akšamović)

 

Srijeda 23.1.2019.

Dvorana 14

Početak u 11.00 - Pravo i politika tržišnog natjecanja EU i Hrvatske- iskustva i prakse (Mladen Cerovac, ravnatelj Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja)

 

Četvrtak 24.1.

Dvorana 1

Početak u 11.00 - Kartelni sporazumi i zlouporaba vladajućeg položaja u pravu i praksi Hrvatske i EU (Izv. prof. dr. sc. Jasminka Pecotić Kaufman, Ekonomski Fakultet u Zagreb)

 

Petak 25.1.

Dvorana 13

Početak u 13.45 - Ugovor o franšizi (A. Erceg i L. Šimunović)

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti