Pregled svih obavijesti

Počinju prijave za ovogodišnji ekološko osviješteni i turističko raspoloženi Elektroboj

15.01.2019. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/01/15/pocinju-prijave-za-ovogodisnji-ekolosko-osvijesteni-i-turisticko-raspolozeni-elektroboj/

Svečano otvorenje studentskog natjecanja Elektroboj održat će se 17. siječnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, dok prijave traju od 7. do 23. siječnja. Prijaviti se možeš sam ili u timu, a za izradu uređaja od hardvera i softvera imaš čak četiri mjeseca. Prijaviti se možeš na ovom linku!

 

Sudjelovanje na Elektroboju odlična je prilika za sve studente koji bi svoje znanje iz elektrotehnike htjeli isprobati u praksi - na stvarnom, financiranom projektu. Sudionici će imati i priliku povezati se sa stručnjacima iz renomiranih tvrtki iz domene elektrotehnike i računarstva koji će ih voditi i savjetovati tijekom cijelog natjecanja. Osim kvalitetnog konačnog rješenja, natjecatelji će trebati sastaviti jednako kvalitetnu tehničku dokumentaciju te u precizno određenim vremenskim rokovima ispuniti sve postavljene zadatke. Projekt se izrađuje unutar dviju zadanih tema, osmišljenih u suradnji s partnerima natjecanja, a ovogodišnje teme su ekologija i turizam.

 

Dosta ti je plastike i nafte u morima? Oduvijek si imao/la inovativnu ideju za spašavanje pandi i dupina? Ili si možda uvijek htio/la pridonijeti turizmu kontinentalne Hrvatske kao konkurenciji Jadranu? Ako se u tebi skriva maleni ekolog kojem je stalo do naše planete ili imaš ideju kako poboljšati naš turizam prijavi se na Elektroboj. Sve detalje o natjecanju saznaj ovdje!

 

Plakat-

⇦ Nazad na pregled obavijesti