Pregled svih obavijesti

Dodjela državnih stipendija u STEM područjima znanosti - produljen rok za dostavu podataka do 16.11.2017. u 12:00h

13.11.2017. | Tomislav ZAKOM Matić PromovirajIspis

Dodjela državnih stipendija u STEM područjima znanosti provodi se temeljem Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (NN 61/17, i NN 95/17) temeljem podataka koje su Ministarstvu dostavila visoka učilišta koja izvode studijske programe u STEM područjima znanosti i Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Dana 02.11.2017. upućeni su prvi e-mailovi na e-mail adrese evidentirane u AAI sustavu onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovite studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti.  

Svi redoviti studenti stručnog i sveučilišnih prediplomskih studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek pozvani su na vrijeme pročitati upućene mailove i provjeriti ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/

VAŽNO: ustanovljeno je da postoji određeni broj studenata koji nemaju upisan e-mail u AAI sustavu. Ti studenti neće dobiti e-mail za provjeru podataka ali podatke mogu provjeriti na istoj poveznici naknadno nakon otvaranja AAI@Edu.Hr na matičnoj ustanovi.

U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem svog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta pri čemu će im se dodijeliti jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi. Ukoliko student primijeti da njegovi podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, potrebno je dostaviti zahtjev za ispravkom podataka u studentsku službu Fakulteta do četvrtka, 16.11.2017. u 12:00h. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, student se treba obratiti Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (na e-mail adresu koja je upisana u aplikaciji) odmah nakon uočavanja neispravnih podataka. Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

Iako dio studenata iz tehničkih razloga nije primio e-mailove s obavijestima, nema razloga za zabrinutost. Svi studenti svoje podatke mogu provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr te su bez obzira na (ne)primitak e-maila obuhvaćeni procesom dodjele STEM stipendija.

⇦ Nazad na pregled obavijesti