Pregled svih obavijesti

Promjena termina priprema i testiranje znanja engleskog jezika za preddipl. sv. st. Elektrotehnika i za preddipl. sv. st. Računarstvo

10.09.2017. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Studentima preddipl. SVEUČILIŠNOG studija Elektrotehnike će zbog testiranja iz znanja engleskog jezika pripreme iz matematike u ponedjeljak, 25.9., početi u 9:15, a ne u 8:30 kako je bilo predviđeno rasporedom (https://www.ferit.unios.hr/studenti/sve-obavijesti/3774#3774). Ostali termini će se održati prema rasporedu.

Studentima preddipl. SVEUČILIŠNOG studija Računarstva će pripreme iz fizike u utorak, 26.9., početi u 8:45, a ne u 8:30 kako je previđeno rasporedom (https://www.ferit.unios.hr/studenti/sve-obavijesti/3774#3774). Ostali termini će se održati prema rasporedu.

 

A sad detaljnije o tom testiranju iz znanja engleskog jezika:

 

Dakle, pozivaju se SVI brucoši FERIT-a koji su upisali preddipl. SVEUČILIŠNI studij Elektrotehnike ili Računarstva (i oni koji idu na pripreme iz matematike/fizike/programiranja i oni koji ne idu na pripreme) na testiranje iz znanja engleskog jezika koji će se održati u sljedećim terminima:

  1. smjer: Elektrotehnika – ponedjeljak, 25.9.2017. u 8:30 sati u učionici K2-12
  2. smjer: Računarstvo – utorak, 26.9. 2017. u 8 sati u učionici K2-1.

Testiranje se provodi radi određivanja razine znanja iz engleskog jezika , a studentima koji na testiranju ne zadovolje jezičnu razinu B1 (intermediate), bit će preporučeno da upišu fakultativni kolegij „Engleski jezik“ koji studente s nižom razinom znanja priprema za redovni kolegij iz tehničkog engleskog.

Dakle, testiranje neće imati nikakvih „ozbiljnih posljedica“, tj. ako budete dobri/loši nećete biti ni na što natjerani, nego ćete samo pogledati „istini u oči“ koliko zapravo znate engleski jezik, a koliko je to „kvazi-znanje“ s interneta i titlovanih filmova i serija.

Molimo studente da na testiranje ponesu bilo kakav identifikacijski dokument.

⇦ Nazad na pregled obavijesti