Novosti i događanja

1. DOVIK@FERIT - Dan Otvorenih Vrata i dan Karijera

28.05.2018. | Ana Šokčević PromovirajIspis

 

FERIT 6. lipnja 2018. (srijeda) organizira svoj 1. DOVIK@FERIT, tj. “Dan Otvorenih Vrata i dan Karijera”, na kojem bismo od 10 do 16 sati (na lokaciji u ulici Kneza Trpimira 2b) i srednjoškolcima i studentima prezentirali:

  • sve ono što Fakultet nudi (većinom kroz prezentacije u laboratorijima),
  • sve ono što nude tvrtke, tj. gdje će se moći zaposliti nakon što završe Fakultet (kroz 15-minutne prezentacije tvrtki ili zanimljivo pokazno predavanje onoga čime se bave)

 

Pritom očekujemo:

  • da će studente naravno više zanimati ono što nude tvrtke, jer laboratorije već znaju jako dobro 
  • dok bi srednjoškolci mogli podjednako biti zainteresirani i za ono što nudi Fakultet, i za ono što nude tvrtke, jer ne studiraju samo “radi mame i tate”, nego da bi stekli znanja kasnije potrebna na tržištu rada pa da vide što to tržište rada traži (ali i nudi:-) )

 

Ako ste zainteresirani sudjelovati na DOVIKU-u u obliku 15-minutne prezentacije koju biste prezentirali u dva termina u razdoblju od 10 do 16 sati (u pauzi između te dvije prezentacije, moći ćete sa zainteresiranim studentima/srednjoškolcima i pojedinačno razgovarati, predstaviti svoje promotivne materijale i ono što radite još detaljnije, te popiti kavu, itd.), molim da se najkasnije do SRIJEDE, 30. svibnja javite našem Centru za razvoj karijera na cek@ferit.hr.

 

A ako ste zainteresirani pogledati i poslušati što i tko Vam se želi predstaviti, svakako nas posjetite. Zanima Vas što možete studirati na FERIT-u? Gdje biste mogli raditi? Na ova i slična pitanja nastojat ćemo dati odgovore na DOVIK-u!

 

Evo, javite se, a onda svim zainteresiranim tvrtkama dostavimo više detalja, tj. točniji raspored događanja, itd.

 

 

Srdačan pozdrav,

Ana Šokčević, prof.

Voditeljica Centra za razvoj karijera FERIT-a

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti