Novosti i događanja

Studenti i nastavnici FERIT-a sudjeluju u projektu TEAMSOC21

07.05.2018. | Goran Martinović PromovirajIspis

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT Osijek) partner je na projektu The ICT Engineer of the 21st Century (TEAMSOC21)  koji se izvodi u sklopu programa Erasmus+, ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva u području visokog obrazovanja. Projekt je počeo s izvođenjem 15. rujna 2017. godine. Nositelj projekta je Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a na projektu sudjeluje ukupno 12 visokoškolskih institucija iz osam država Europske unije.   

Voditelj projekta s FERIT-a Osijek i ekspert/predavač je prof.dr.sc. Drago Žagar, a član projektnog tima i ekspert/predavač je prof.dr.sc. Goran Martinović.  

Studenti preddiplomskih i diplomskih studija FERIT-a Osijek Marin Benčević, Filip Česnek, Kristina Javorek, Blaž Jurišić i Hrvoje Tonkovac sudjelovali su najprije u projektnim aktivnostima kroz udaljenu suradnju između međunarodnih projektnih timova, a tijekom travnja 2018. godine sudjelovali su u okviru dvotjedne mobilnosti na radionici u Zagrebu u sklopu koje su uz ostale projektne aktivnosti (predavanja, seminari i drugo) timski nastavili rješavati konkretne poduzetničke projektne probleme iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija i računarstva s naglaskom na tehničke, društvene i poslovne izazove projekta.  

Studenti FERIT-a Osijek izvrsno su se uklopili u međunarodne projektne timove i pokazali zavidnu razinu uspješnosti pri rješavanju projektnih zadataka, te im čestitamo na uspjehu.

Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici http://sociallab.fer.hr/teamsoc21.

⇦ Nazad na pregled obavijesti